tag:blogger.com,1999:blog-9214524559959964375.post211010145567237960..comments2023-07-13T08:56:28.280+03:00Comments on Come to cook: Σπιτικο ice tea (παγωμενο τσαι)Nickyhttp://www.blogger.com/profile/05603612455194976016noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-9214524559959964375.post-86925619705481112762012-06-13T17:55:33.407+03:002012-06-13T17:55:33.407+03:00Ουπς ξεχασα να απαντησω για τη συντηρηση.
Εγω το δ...Ουπς ξεχασα να απαντησω για τη συντηρηση.<br />Εγω το διατηρω 3 μερες στο ψυγειο σε κλειστο,γυαλινο μπουκαλι.Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κρατησει ποτε παραπανω γιατι...το πινουμε.Πιστευω ομως οτι οι 3 μερες ειναι ενα καλο οριο ασφαλειας οπως καθε χυμος ή τσαι που αγοραζουμε και αναγραφει οτι μετα το ανοιγμα του διατηρειται στο ψυγειο για 3 μερες.Μετα μπορει να οξυδωθει και να αλλοιωθει.Καλυτερα φτιαχνε μικρες ποσοτητες για να καταναλωθει σχετικα αμεσα.Nickyhttps://www.blogger.com/profile/05603612455194976016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9214524559959964375.post-28608303510524077852012-06-13T17:39:13.575+03:002012-06-13T17:39:13.575+03:00Σευχαριστω πολυ Νικη μου!!! ναι βοηθησες!!!
εγω κα...Σευχαριστω πολυ Νικη μου!!! ναι βοηθησες!!!<br />εγω κανω σπιτικη λεμοναδα κ τη θελω ξινη <br />δηλ η αναλογια ειναι 4κιλα νερο μισο κιλο ζαχαρη αλλα εχω βαζω καστανη κ κοντα στα 100-200γρ κ πιο πολλα λεμονια αποτι λεει η δοση<br />αλλα στο τσαι θελω ναναι σαν αυτα του εμποριου περιπου ωστε να μη χαλαω λεφτα στα τυποιημενα κ να γλιτωσω κ ολα αυτα που βαζουν μεσα... θα κανω δοκιμες περι ζαχαρης κ θα σου πω<br />ξερουμε ποσο κραταει στο ψυγειο?<br />εχει σχεση αν ειναι σε κανατα ανοιχτο η σε μπουκαλι κλειστο? (στο να κρατησει αραπανω εννοω)<br /><br />σευχαριστω πολυ<br /><br />ΚατεριναAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9214524559959964375.post-44114559006543927762012-06-08T20:01:59.164+03:002012-06-08T20:01:59.164+03:00Θα το κανεις με τον ιδιο τροπο απλα θα ριξεις μεσα...Θα το κανεις με τον ιδιο τροπο απλα θα ριξεις μεσα στο βρασιμο τη φλουδα απο 1 λεμονι (καλυτερα βιολογικο για να μην ειναι κερωμενο).Θα βαλεις ομως μονο το κιτρινο,χωρις το λευκο γιατι πικριζει.Οταν το βρασεις και κρυωσει τοτε θα την αφαιρεσεις.<br />Οσο για τη ζαχαρη ειναι θεμα γουστου,εγω το κανω αρκετα γλυκο γιατι βαζω πολλα παγακια στο ποτηρι και αραιωνει.Χυμο λεμονι θα ριξεις μερικες σταγονες στο ποτηρι οταν θα το σερβιρεις.<br />Ελπιζω να βοηθησα!Nickyhttps://www.blogger.com/profile/05603612455194976016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9214524559959964375.post-58937062833306130822012-06-08T19:39:57.301+03:002012-06-08T19:39:57.301+03:00καλησπερα σας μια ερωτηση θα ηθελα να κανω
το απλο...καλησπερα σας μια ερωτηση θα ηθελα να κανω<br />το απλο ice tea με γευση λεμονι πως να το κανω<br />εννοω εχω φρεσκο τσαι σπιτι μου να το βρασω με χυμο λεμονιου η απλα να προσθεσω μετα ? απλα θελω ναναι εντονη η γευση του λεμονιου<br />κ το πιο βασικο..ποσο κραταει στο ψυγειο??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9214524559959964375.post-86203030034187577322012-05-01T02:14:45.655+03:002012-05-01T02:14:45.655+03:00Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος λογος εκτος απο ...Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος λογος εκτος απο το ντεκορ.Ειναι ομως πολυ πρακτικο για να το μοιραστεις με τον/την αγαπημενο/η σου!!!Nickyhttps://www.blogger.com/profile/05603612455194976016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9214524559959964375.post-7136999639005690332012-04-30T16:55:08.668+03:002012-04-30T16:55:08.668+03:00Πολύ ωραία σύνθεση. Γιατί βάζουν δύο καλαμάκια;Πολύ ωραία σύνθεση. Γιατί βάζουν δύο καλαμάκια;Anonymousnoreply@blogger.com