Pages

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Σαλτσα για ζυμαρικα στο αψε σβησε

Υλικα
1 συσκευασια φιλαδελφια
λιγο ελαιολαδο
σκορδο σκονη
λευκο πιπερι
βρασμενα ζυμαρικα

Εκτελεση
Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε λιγες κουταλιες ελαιολαδο και το φιλαδελφια και τα ζεσταινουμε λιγο ισα να λιωσει το τυρι και να ανακατευεται.Ριχνουμε το σκορδο και το πιπερι,ριχνουμε μεσα και τα βρασμενα ζυμαρικα και...ετοιμο!
Για περισσοτερο χρωμα αλλα και αρωμα μπορειτε να βαλετε ψιλοκομμενο μαιντανο ή ανιθο.
Σερβιρετε τα οπως ειναι ή με τριμμενο κεφαλοτυρι.




1 σχόλιο: