Pages

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ντιπ αβοκάντο τύπου γκουακαμόλε

Υλικα
1 μεγαλο ωριμο αβοκαντο
χυμο απο ενα μεγαλο λεμονι
1 κουτ.σουπας τριμμενο κρεμμυδι
3 κου.σουπας ελαιολαδο
αλατι
φρεσκοτριμμενο μαυρο πιπερι

Εκτελεση
Κοβουμε το αβοκαντο στη μεση και βγαζουμε την ψιχα του με ενα κουταλακι.


Βαζουμε την ψιχα του αβοκαντο στο μπλεντερ μαζι με τα υπολοιπα υλικα και το χτυπαμε μεχρι να λιωσει.Αν θελουμε μπορουμε να μην το χτυπησουμε παρα πολυ για να εχει κομματια.



Σερβιρουμε μαζι με πικαντικα τσιπς τορτιγιας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου