Pages

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Εύκολο παγωτό μπανάνα και κακάο

Υλικα
2 φακελακια ανθος αραβοσιτου στιγμης
1 μεγαλο κουτι γαλα εβαπορε πληρες
2 πολυ ωριμες μπανανες
2 κουτ.σουπας κακαο

Εκτελεση
Λιωνουμε τις μπανανες με ενα πιρουνι.Οσο πιο ωριμες ειναι οι μπανανες τοσο πιο γλυκιες και αρωματικες θα ειναι.Ιδανικα θελουμε να εχουν ωρισμασει τοσο ωστε να εχουν απ'εξω πολλα καφε στιγματα.


Σε ενα μπωλ χτυπαμε το ανθος αραβοσιτου με το γαλα εβαπορε.


Χωριζουμε το μειγμα στη μεση.
Το μισο το ανακατεουμε με το κακο και το αλλο μισο με τις λιωμενες μπανανες.


Βαζουμε τα μειγματα σε ταπερ που κλεινει με καπακι και το βαζουμε στην καταψυξη μεχρι να παγωσει καλα το παγωτο.




1 σχόλιο: