Υλικα
1 δοση ζυμη για πιτσα (θα τη βρειτε ΕΔΩ)
1 κουπα πεστο λιαστης ντοματας (θα το βρειτε ΕΔΩ)
3 κουτ.σουπας κετσαπ
1 κουπα τυρι φετα τριμμενη με το χερι
15 μαυρες ελιες κομμενες σε κομματακια
Εκτελεση
Ανοιγουμε το ζυμαρι σε παχος 1 εκατοστου και σχημα αρθογωνιο.
Απλωνουμε πανω στο ζυμαρι,απο ακρη σε ακρη το πεστο λιαστης ντοματας ανακατεμενο με την κετσαπ,απο πανω τη φετα και απο πανω τις ελιες εδω κι εκει.
Τυλιγουμε σε ρολο κατα μηκος και με ενα οδοντωτο μαχαιρι κοβουμε σε ρολακια παχνους 2 εκατοστων.
Τα βαζουμε σε ταψι στρωμενο με χαρτι ψησιματος,με λιγη αποσταση μεταξυ τους και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στις αντιστασεις,στους 180 βαθμους για 20-25 λεπτα στη μεσαια θεση.
1 δοση ζυμη για πιτσα (θα τη βρειτε ΕΔΩ)
1 κουπα πεστο λιαστης ντοματας (θα το βρειτε ΕΔΩ)
3 κουτ.σουπας κετσαπ
1 κουπα τυρι φετα τριμμενη με το χερι
15 μαυρες ελιες κομμενες σε κομματακια
Εκτελεση
Ανοιγουμε το ζυμαρι σε παχος 1 εκατοστου και σχημα αρθογωνιο.
Απλωνουμε πανω στο ζυμαρι,απο ακρη σε ακρη το πεστο λιαστης ντοματας ανακατεμενο με την κετσαπ,απο πανω τη φετα και απο πανω τις ελιες εδω κι εκει.
Τυλιγουμε σε ρολο κατα μηκος και με ενα οδοντωτο μαχαιρι κοβουμε σε ρολακια παχνους 2 εκατοστων.
Τα βαζουμε σε ταψι στρωμενο με χαρτι ψησιματος,με λιγη αποσταση μεταξυ τους και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στις αντιστασεις,στους 180 βαθμους για 20-25 λεπτα στη μεσαια θεση.