Pages

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ζυμαρικα ολικης αλεσης με μυζηθρα,ντοματα και ελιες

Υλικα
3 κουπες βρασμενα ζυμαρικα ολικης αλεσης
2 μεγαλες ντοματες σε κυβακια
20 ελιες καλαμων καθαρισμενες και κομμενες
300 γρ. μυζηθρα γλυκια,μαλακη
4-5 κουτ.σουπας ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
λιγο σκορδο σκονη
λιγη ριγανη ξερη
λιγο βασιλικο ξερο

Εκτελεση
Βραζουμε τα ζυμαρικα συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου σε αλατισμενο νερο.Τα στραγγιζουμε και τα αφηνουμε να κρυωσουν.
Σε ενα μπωλ βαζουμε τη μυζηθρα και την παταμε καλα με ενα πιρουνι να γινει κρεμα.Ριχνουμε μεσα και τα υπολοιπα υλικα καθως και τα ζυμαρικα μας και ανακατεουμε καλα.
Το πιατο τρωγεται ειτε χλιαρο ως κυριως ειτε κρυο απο το ψυγειο ως σαλατα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου