Pages

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Πατατες ογκρατεν με ντοματα και μοτσαρελα

Υλικα
5-6 πατατες μετριες
5-6 λωριδες μπεικον ψιλοκομμενες
3 ντοματες κομμενες σε λεπτες φετες
150γρ. blue cheese
150γρ. μοτσαρελα τριμμενη
1 κρεμα γαλακτος μικρη
αλατι
πιπερι

Εκτελεση
Βραζουμε τις πατατες και τις σουρωνουμε.


Μολις κρυωσουν και μπορουμε να τις πιασουμε τις κοβουμε σε φετες παχους οσο ενα δαχτυλο και τις στρωνουμε σε ενα πυρεξ ελαφρα βουτυρωμενο.
Αλατοπιπερωνουμε αλλα οχι πολυ γιατι θα βαλουμε και τα τυρια.
Αναμεσα στις πατατες βαζουμε τις ντοματες,το μπεικον και το blue cheese.
Πασπαλιζουμε με την τριμμενη μοτσαρελα,περιχυνουμε και την κρεμα γαλακτος.



Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 30-40 λεπτα.


7 σχόλια:

  1. πολύ καλό και μου αρέσει ιδιαίτερα....να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύκολο και πεντανόστιμο!!! Σλουρπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αψογο απο την αρχη μεχρι το τελος !!! Μας το κανουν και στο στρατο αυτο το φαγητο αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα .Συγκεκριμενα το δικο σου ειναι ηλιολουστη και φωτεινη μερα και σε εμας το βαθυ σκοταδι .Ευτυχως που παρα την κριση τα εμβολια τα κανουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mη μου πεις,blue cheese και μοτσαρελα στο στρατο? Πςςςς! Πες τους να ριξουν μια ματια στο blog και θα αρχισετε να καλοτρωτε,χεχε.

      Διαγραφή
    2. Αν εννοεις blue cheese την προ 2 μηνων ξεχασμενη μουχλιασμενη φετα στο ψυγειο που κ οι κατσαριδες αποφευγουν μετα βδελυγμιας να πλησιασουν για να μην εχουν κανενα ατυχημα και μοτσαρελα τα ληγμενα μπεικον του κυρ τασου του χασαπη που εχει βαρεθει το υγειονομικο να τον πιασει επειδη ο κιμας του αντι για κοκκινος ειναι κατασπρος σαν το χιονι απ τα πολλα ξυγκια που βαζει, τοτε ναι , εχουμε κ εμεις την εντυπωση οτι τρωμε ΄΄Πατατες ογκρατεν με ντοματα και μοτσαρελα΄΄ στο Bistrotters στο παρισι.

      Διαγραφή