Pages

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μακαρονοσαλάτα με ζαμπόν και τυρί γκούντα

Υλικα
1/2 πακετο ζυμαρικα φιογκακια
150γρ. τυρι γκουντα σε κυβακια
150γρ. ζαμπον σε κυβακια
200γρ. μαγιονεζα light (ενα μικρο βαζακι)
3 κουτ.σουπας καλαμποκι βραστο
1 καροτο τριμμενο στον τριφτη
1/2 πιπερια φλωρινης κομμενη σε κυβακια
4 κουτ.σουπας ελαιολαδο
αλατι

Εκτελεση
Βραζουμε τα ζυμαρικα συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου,τα σουρωνουμε και τα ξεπλενουμε καλα με κρυο νερο να φυγει το πολυ αμυλο για να μην κολλανε.
Ριχνουμε τα ζυμαρικα σε ενα μεγαλο μπωλ,αλατιζουμε,ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και ανακατεουμε καλα.Βαζουμε τη σαλατα στο ψυγειο σκεπασμενη να κρυωσει καλα και να δεσουν οι γευσεις.
Τρωγεται κρυα και ειναι ιδανικη για μπουφε και παρτυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου