Υλικα
1/2 κουπα αλευρι καρυδας
1/4 κουτ.γλυκου αλατι
1/2 κουτ.γλυκου μπεικιν παουντερ
6 αυγα
4 κουτ.σουπας λαδι καρυδας,λιωμενο
1/4 κουπας μελι
2-3 ωριμες μπανανες,λιωμενες
Εκτελεση
Βαζουμε ολα τα υλικα μεσα σε ενα μπωλ και τα χτυπαμε ελαφρως με ενα συρμα να ενωθουν.
Βουτυρωνουμε καλα ενα ταψακι για μαφινς 12 θεσεων,βαζουμε μεσα χαρτακια ψησιματος και μοιραζουμε τη ζυμη.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στις αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου για 20-25 λεπτα.
Σερβιρουμε τα μαφινς περιχυνοντας τα με λιγο εξτρα μελι,φετες μπανανας ή και κανελα και αν θελουμε μπορουμε να τα πασπαλισουμε με τριμμενους ξηρους καρπους.
Η συνταγη ειναι απο τη σελιδα heavenlyhomemakers.com
1/2 κουπα αλευρι καρυδας
1/4 κουτ.γλυκου αλατι
1/2 κουτ.γλυκου μπεικιν παουντερ
6 αυγα
4 κουτ.σουπας λαδι καρυδας,λιωμενο
1/4 κουπας μελι
2-3 ωριμες μπανανες,λιωμενες
Εκτελεση
Βαζουμε ολα τα υλικα μεσα σε ενα μπωλ και τα χτυπαμε ελαφρως με ενα συρμα να ενωθουν.
Βουτυρωνουμε καλα ενα ταψακι για μαφινς 12 θεσεων,βαζουμε μεσα χαρτακια ψησιματος και μοιραζουμε τη ζυμη.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στις αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου για 20-25 λεπτα.
Σερβιρουμε τα μαφινς περιχυνοντας τα με λιγο εξτρα μελι,φετες μπανανας ή και κανελα και αν θελουμε μπορουμε να τα πασπαλισουμε με τριμμενους ξηρους καρπους.
Η συνταγη ειναι απο τη σελιδα heavenlyhomemakers.com
Αυτό το αλεύρι καρύδας πρέπει να το δοκιμάσω!Πολύ μου αρέσουν Νίκη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι εγω πρωτη φορα πειραματιζομαι με το συγκεκριμενο αλευρι,ειναι σιγουρα πολυ διαφορετικη η υφη του κεικ απ'οτι με αλευρι σιταριου,ειναι πιο σπογγωδες. Φιλια!
Διαγραφήτο αλευρι καρυδας ειναι τελειο!Θα τα δοκιμασω τα κεκακια σου σιγουρα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλη επιτυχια αν τα φτιαξεις!
ΔιαγραφήΘα πρέπει να το ψάξω κι εγώ το αλεύρι καρύδας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΉθελα να ρωτήσω αν η υφή του κέικ αλλάζει, αλλά βλέπω το απάντησες πιο πάνω!
Καλό απόγευμα!
Εγω το παιρνω απο μαγαζι με βιολογικα,ειναι λιγο ακριβουλι αλλα η συνταγη δε χρειαζεται πολυ.Οπως ειδες και σε σχολιο παραπανω,ναι,αλλαζει η υφη του κεικ.Καλο απογευμα και σε σενα!
Διαγραφή