Υλικα
παξιμαδια της αρεσκειας μας
φυλλα τρυφερης ροκας
καλαμποκι βραστο ή κονσερβα
παπρικα γλυκια
ελαιολαδο
για τη σως
4 κροκοι αυγου,βρασμενοι σφιχτοι
2 κουτ.σουπας μουσταρδα πικαντικη
1/2 κουτ.γλυκου καρυ
1 κουτ.σουπας ξυδι μπαλσαμικο
1/2 κουτ.γλυκου αλατι
6 κουτ.σουπας ελαιολαδο
Εκτελεση
Βαζουμε στο μουλτι (ή με το ραβδομπλεντερ) ολα τα υλικα για τη σως και τα λιωνουμε να γινουν κρεμα.
Παιρνουμε τα παξιμαδια,στρωνουμε απο πανω τους φυλλα τρυφερης ροκας,βαζουμε μια κουταλια απο τη σως,λιγο καλαμποκι,πασπαλιζουμε λιγη παπρικα και τελος ραντιζουμε απο πανω με λιγο ελαιολαδο.
Τα καναπεδακια μας ειναι ετοιμα να τα απολαυσουμε.
Να ένα απίθανο Ελληνικό καναπεδάκι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχει και μια νοτα απο Ανατολη βεβαιως καθως εχει και καρυ.Φιλια!
ΔιαγραφήΠολύ ωραία ιδέα για καναπεδάκια Νίκη! Με κρασάκι, με ουζάκι, με τσίπουρο ή ρακί, πάνε "τρελά"!!! Ιδανική πρόταση για την περίοδο μετά το Πάσχα που συνήθως μας μένουν κόκκινα βραστά αυγά και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βραδυ.
Ετσι ειναι,σε περιοδο που εχουμε πολλα αυγα και δεν ξερουμε τι να τα κανουμε ειναι ιδανικο! Αυτη την περιοδο η κορη μου περναει μια φαση που τρωει μονο ασπραδια οποτε ειχα πολλους βραστους κροκους. Καλο βραδυ και σε σενα!
ΔιαγραφήΚαλώς σε βρήκα!!! Πολύ ωραία τα καναπεδάκια σου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα χαρώ να τα ξαναπούμε!!!
Καλως μας ηρθες και καλη περιηγηση!
Διαγραφή