Υλικα
1 συσκευασια μανιταρια πλευρωτους (500 γραμμαρια)
λιγο ελαιολαδο για αλειμμα
αλατι
για τη σως
7-8 κουτ.σουπας ελαιολαδο
2 κουτ.σουπας μουσταρδα
2 κουτ.σουπας ξυδι μπαλσαμικο
1 κουτ.γλυκου μελι
3 κουτ.σουπας λεμονι
φρεσκοτριμμενο πιπερι
1/3 κουτ.γλυκου σκορδο σκονη ή μιση σκελιδα κανονικο σκορδο
1 κουτ.σουπας φυλλαρακια δεντρολιβανου ή αν δεν εχετε βαλτε θυμαρι
Εκτελεση
Πλενουμε τα μανιταρια και τα σκουπιζουμε με χαρτι κουζινας.Τα βαζουμε σε ενα ταψι με τη λεια πλευρα προς τα κατω και τα αλοιφουμε απο πανω με ελαιολαδο με ενα πινελο και τα αλατιζουμε.
Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στις αντιστασεις,στους 220 βαθμους,στη μεσαια θεση του φουρνου για 30-35 λεπτα.
Βαζουμε στο μπλεντερ ολα τα υλικα για τη σως και τα χτυπαμε καλα.Περιχυνουμε με αυτη τα μανιταρια.
1 συσκευασια μανιταρια πλευρωτους (500 γραμμαρια)
λιγο ελαιολαδο για αλειμμα
αλατι
για τη σως
7-8 κουτ.σουπας ελαιολαδο
2 κουτ.σουπας μουσταρδα
2 κουτ.σουπας ξυδι μπαλσαμικο
1 κουτ.γλυκου μελι
3 κουτ.σουπας λεμονι
φρεσκοτριμμενο πιπερι
1/3 κουτ.γλυκου σκορδο σκονη ή μιση σκελιδα κανονικο σκορδο
1 κουτ.σουπας φυλλαρακια δεντρολιβανου ή αν δεν εχετε βαλτε θυμαρι
Εκτελεση
Πλενουμε τα μανιταρια και τα σκουπιζουμε με χαρτι κουζινας.Τα βαζουμε σε ενα ταψι με τη λεια πλευρα προς τα κατω και τα αλοιφουμε απο πανω με ελαιολαδο με ενα πινελο και τα αλατιζουμε.
Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στις αντιστασεις,στους 220 βαθμους,στη μεσαια θεση του φουρνου για 30-35 λεπτα.
Βαζουμε στο μπλεντερ ολα τα υλικα για τη σως και τα χτυπαμε καλα.Περιχυνουμε με αυτη τα μανιταρια.