Υλικα
6 πολυσπορα παξιμαδια (krispies μεσογειακα)
1 ντοματα
6 κουταλιες σουπας τυρι φετα τριμμενο με το χερι
6 μαυρες ελιες
ελαιολαδο
ριγανη
αλατι
Εκτελεση
Ψιλοκοβουμε τη ντοματα σε μικρα κυβακια,τη βαζουμε σε ενα μπωλ,την αλατιζουμε ελαφρως,ριχνουμε 2 κουτ.σουπας ελαιολαδο και λιγη ριγανη και ανακατεουμε.
Βαζουμε τα παξιμαδια σε ενα πιατο,πανω απο το καθενα ριχνουμε μια κουταλια ντοματα μαζι με το ζουμι της,μια κουτ.σουπας τυρι φετα και μια ελια χωρις το κουκουτσι.
Πασπαλιζουμε με λιγη εξτρα ριγανη και λιγες σταγονες ελαιολαδο και σερβιρουμε.
6 πολυσπορα παξιμαδια (krispies μεσογειακα)
1 ντοματα
6 κουταλιες σουπας τυρι φετα τριμμενο με το χερι
6 μαυρες ελιες
ελαιολαδο
ριγανη
αλατι
Εκτελεση
Ψιλοκοβουμε τη ντοματα σε μικρα κυβακια,τη βαζουμε σε ενα μπωλ,την αλατιζουμε ελαφρως,ριχνουμε 2 κουτ.σουπας ελαιολαδο και λιγη ριγανη και ανακατεουμε.
Βαζουμε τα παξιμαδια σε ενα πιατο,πανω απο το καθενα ριχνουμε μια κουταλια ντοματα μαζι με το ζουμι της,μια κουτ.σουπας τυρι φετα και μια ελια χωρις το κουκουτσι.
Πασπαλιζουμε με λιγη εξτρα ριγανη και λιγες σταγονες ελαιολαδο και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου