Υλικα
1/2 πακετο σπαγγετι της αρεσκειας σας
1 μετριο κολοκυθακι κομμενο σε φετακια
2 μεγαλα καροτα τριμμενα ή σε φλουδες κομμενο με τον αποφλοιωτη
1 μεγαλη πιπερια φλωρινης σε ροδελες
1/2 μικρο κρεμμυδι σε φετακια
400 γρ.γαλοτυρι (ή ξινομυζηθρα)
ελαιολαδο
αλατι
Εκτελεση
Σε μια κατσαρολα βαζουμε ελαιολαδο να καλυφθει ο πατος,το ζεσταινουμε σε μετρια φωτια,ριχνουμε μεσα ολα τα λαχανικα και τα τσιγαριζουμε για 10-12 λεπτα να μαραθουν καλα και να παρουν λιγο χρωμα.
Τα αλατιζουμε,κλεινουμε το ματι και ριχνουμε το γαλοτυρι,το ανακατεουμε καλα και η σαλτσα μας ειναι ετοιμη να την ανακατεψουμε με τα βρασμενα μακαρονια μας.
1/2 πακετο σπαγγετι της αρεσκειας σας
1 μετριο κολοκυθακι κομμενο σε φετακια
2 μεγαλα καροτα τριμμενα ή σε φλουδες κομμενο με τον αποφλοιωτη
1 μεγαλη πιπερια φλωρινης σε ροδελες
1/2 μικρο κρεμμυδι σε φετακια
400 γρ.γαλοτυρι (ή ξινομυζηθρα)
ελαιολαδο
αλατι
Εκτελεση
Σε μια κατσαρολα βαζουμε ελαιολαδο να καλυφθει ο πατος,το ζεσταινουμε σε μετρια φωτια,ριχνουμε μεσα ολα τα λαχανικα και τα τσιγαριζουμε για 10-12 λεπτα να μαραθουν καλα και να παρουν λιγο χρωμα.
Τα αλατιζουμε,κλεινουμε το ματι και ριχνουμε το γαλοτυρι,το ανακατεουμε καλα και η σαλτσα μας ειναι ετοιμη να την ανακατεψουμε με τα βρασμενα μακαρονια μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου