Pages

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μαριναδα για φιλετο κοτοπουλο

Υλικα
4 φιλετα κοτοπουλο
1 κυβο νοστιμιας κοτοπουλο
4-5 κουτ.σουπας ελαιολαδο
2 κουτ.σουπας μουσταρδα
χυμο απο 1/2 λεμονι
λιγο ξυσμα λεμονιου
1 κουτ.γλυκου μελι
1 κουτ.γλυκου ριγανη
1 κουτ.γλυκου θυμαρι
1/2 σκελιδα σκορδο
1/2 ποτηρι νερο
πιπερι

Εκτελεση
Πλενουμε το κοτοπουλο και το βαζουμε σε ενα βαθυ μπωλ.
Βαζουμε ολα τα υπολοιπα υλικα στο μπλεντερ και τα χτυπαμε πολυ καλα.
Περιχυνουμε με το μειγμα το κοτοπουλο,σκεπαζουμε το μπωλ με μεμβρανη και το βαζουμε για 1-2 ωρες στο ψυγειο.
Μετα το κοτοπουλο ειναι ετοιμο,να το στραγγιξουμε ελαφρρως απο τη μαριναδα και να το ψησουμε οπως επιθυμουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου