Pages

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ανοιχτη σφολιατα με πεστο βασιλικου και απακι Κρητης

Υλικα
1/2 πακετο φυλλο σφολιατας
απακι Κρητης
4 κουτ.σουπας πεστο βασιλικου
ελαιολαδο
φυλλα βασιλικου

Εκτελεση
Στρωνουμε ενα ταψι με χαρτι ψησιματος και βαζουμε πανω το φυλλο σφολιατας.
Το αλοιφουμε με ελαιολαδο,το τρυπαμε με ενα πιρουνι σε διαφορα σημεια να μη φουσκωσει στο ψησιμο και απλωνουμε απο πανω το πεστο βασιλικου.



Κοβουμε μερικες φετες απακι Κρητης,τις αραδιαζουμε πανω στο φυλλο,βαζουμε και μερικα φυλλα βασιλικου και ειναι ετοιμο για ψησιμο.



Ψηνουμε στον αερα στους 180 βαθμους για 20 λεπτα να ροδισει καλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου