Υλικα
1 κονσερβα τονο σε λαδι
χυμο απο μισο λεμονι
2 κουτ.σουπας ψιλοκομμενο κρεμμυδι
1/2 σκελιδα σκορδο
1 μικρο ωριμο αβοκαντο
αλατι
πιπερι
Υλικα
Ανοιγουμε την κονσερβα και στραγγιζουμε το μισο λαδι.Τον ριχνουμε σε ενα μπωλ.
Κοβουμε το αβοκαντο.Το μισο το λιωνουμε καλα με ενα πιρουνι και το ριχνουμε στον τονο.Προσθετουμε αλατι,πιπερι,το κρεμμυδι,το σκορδο,το χυμο του λεμονιου και ανακατεουμε πολυ καλα.
Κοβουμε το αλλο μισο αβοκαντο σε μικρα κυβακια ή φετουλες και γαρνιρουμε απο πανω τη σαλατα.
Μικρο μυστικο: Για να μη μαυρισει το αβοκαντο το αλοιφουμε με λιγες σταγονες λεμονι.
1 κονσερβα τονο σε λαδι
χυμο απο μισο λεμονι
2 κουτ.σουπας ψιλοκομμενο κρεμμυδι
1/2 σκελιδα σκορδο
1 μικρο ωριμο αβοκαντο
αλατι
πιπερι
Υλικα
Ανοιγουμε την κονσερβα και στραγγιζουμε το μισο λαδι.Τον ριχνουμε σε ενα μπωλ.
Κοβουμε το αβοκαντο.Το μισο το λιωνουμε καλα με ενα πιρουνι και το ριχνουμε στον τονο.Προσθετουμε αλατι,πιπερι,το κρεμμυδι,το σκορδο,το χυμο του λεμονιου και ανακατεουμε πολυ καλα.
Κοβουμε το αλλο μισο αβοκαντο σε μικρα κυβακια ή φετουλες και γαρνιρουμε απο πανω τη σαλατα.
Μικρο μυστικο: Για να μη μαυρισει το αβοκαντο το αλοιφουμε με λιγες σταγονες λεμονι.
Διαφορετικη σαλατουλα και απλή για να την κάνουν ακόμη και αρχάριοι. Δεν εχω δοκιμασει ακομη αβοκάντο, οπότε δοκιμάσω θα σου πω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Σαββατοκύριακο, καλά κούλουμα!
Φιλιά
Τον ξέρω τον συνδυασμό αυτό και είναι επιτυχημένος! Θα έβαζα και λίγο μαρούλι με ρόκα για το δικό μου πιάτο! Καλό τριήμερο Νίκη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήμαρεσει παρα πολυ το αβοκαντο και ο τονος,σε συνδυασμο δεν τα εχω δοκιμασει και μου δωσες μια ωραια ιδεα τωρα!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλια!!