Pages

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τριμμένη φρυγανιά με πατζάρι


Ειναι ακριβως αυτο που λεει και ο τιτλος,τριμμενη φρυγανια με πατζαρι.
Βαζουμε μερικες φρυγανιες μεσα στο μουλτι και τις χτυπαμε καλα να γινουν σκονη.
Επειτα ριχνουμε μεσα ενα μικρο κομματι ωμο πατζαρι και ξαναχτυπαμε πολυ καλα.
Το αποτελεσμα ειναι η φρυγανια να παρει αυτο το πολυ ομορφο,εντονο ροζ χρωμα.
Μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για να παναρουμε φιλετακια,για να το ριξουμε πανω απο σαλατες αλλα και να διακοσμησουμε τα ορεκτικα και τα καναπεδακια μας ή απλα να το ριξουμε γυρω γυρω σε ενα πιατο που θα σερβιρουμε για ομορφια.
Το διατηρουμε σε κλειστο βαζακι,μεσα στο ψυγειο για αρκετες ημερες.

6 σχόλια:

  1. Αααα και γίνεται και ροζ!!! Το αγαπημένο χρώμα της Πηνελόπης!! ερώτηση: δεν παίρνει γεύση από το παντζάρι;; Φιλιά και καλά Κούλουμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν παιρνει γευση,βαζεις πολυ μικρη ποσοτητα παντζαρι και μαλιστα ωμο που δε μυριζει κιολας οσο το βρασμενο.Φιλια!

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο πριν! Το βρίσκω εξαιρετικό!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μπορει να μπει σε ο,τι βαλει ο νους μας! Πολλα φιλια!

      Διαγραφή