Υλικα
1 πακετο βιδακια βρασμενα συμφωνα με τις οδηγιες της συσκευασιας
για το πεστο
1 βαζο λιαστες ντοματες χωρις το λαδι τους
4 κουτ.σουπας τριμμενη παρμεζανα ή πεκορινο
2 κουτ.σουπας κουκουναρι
2 κουτ.σουπας καρυδια
4 κουτ.σουπας κετσαπ
4 κουτ.σουπας ελαιολαδο
1 κουτ.γλυκου ξερο βασιλικο
Εκτελεση
Σε ενα μπλεντερ βαζουμε ολα τα υλικα για το πεστο και τα χτυπαμε μεχρι να λιωσουν.
Μολις σουρωσουμε τα ζυμαρικα μας,χωρις να τα ξεπλυνουμε,τα ξαναριχνουμε στην κατσαρολα μαζι με το πεστο λιαστης ντοματας (στο σβηστο ματι) και τα ανακατεουμε καλα.
Το πεστο αυτο μπορειτε να το χρησιμοποιησετε και ως ντιπ για να βουτηξετε κριτσινια,να το αλειψετε σε φρυγανισμενο ψωμι ή ακομα και σαν γεμιση σε πιτακια/ρολακια/σφολιατινια.
1 πακετο βιδακια βρασμενα συμφωνα με τις οδηγιες της συσκευασιας
για το πεστο
1 βαζο λιαστες ντοματες χωρις το λαδι τους
4 κουτ.σουπας τριμμενη παρμεζανα ή πεκορινο
2 κουτ.σουπας κουκουναρι
2 κουτ.σουπας καρυδια
4 κουτ.σουπας κετσαπ
4 κουτ.σουπας ελαιολαδο
1 κουτ.γλυκου ξερο βασιλικο
Εκτελεση
Σε ενα μπλεντερ βαζουμε ολα τα υλικα για το πεστο και τα χτυπαμε μεχρι να λιωσουν.
Μολις σουρωσουμε τα ζυμαρικα μας,χωρις να τα ξεπλυνουμε,τα ξαναριχνουμε στην κατσαρολα μαζι με το πεστο λιαστης ντοματας (στο σβηστο ματι) και τα ανακατεουμε καλα.
Το πεστο αυτο μπορειτε να το χρησιμοποιησετε και ως ντιπ για να βουτηξετε κριτσινια,να το αλειψετε σε φρυγανισμενο ψωμι ή ακομα και σαν γεμιση σε πιτακια/ρολακια/σφολιατινια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου