Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Συκωτι μοσχου με ριγανη και ρετσινα

Υλικα
1 κιλο συκωτι μοσχαρισιο
3/4 ποτηριου ρετσινα
1/3 ποτηριου ελαιολαδο
ριγανη
αλατι

Εκτελεση
Πλενουμε το συκωτι,το βαζουμε σε ενα ταψι,αλατιζουμε,ριχνουμε μπολικη ριγανη,τη ρετσινα και το ελαιολαδο και ανακατεουμε καλα.


Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στους 200 βαθμους,στις αντιστασεις,στην κατω θεση του φουρνου για 45 λεπτα,γυρναμε απο την αλλη το συκωτι και ψηνουμε για ακομα 10 λεπτα.




2 σχόλια:

  1. Νόστιμο και θρεπτικό το μοσχαρίσιο συκώτι. Με τον τρόπο που μας προτείνεις, γίνεται ελαφρύ.
    Καλή σου ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως πολυ θρεπτικο.Μπορει να γινεται ελαφρυ με αυτον τον τροπο αλλα αμα αρχισεις της βουτες το ψωμι στο ζουμακι ασ'τα να πανε χιχιχι. Καλη σου μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...