Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Αλευρόπιτα

Υλικα
1 κεσεδακι στραγγιστο γιαουρτι
2 κεσεδακια αλευρι για ολες τις χρησεις
3/4 κεσεδακι λαδι
1 κεσεδακι νερο
2 αυγα
1 κοφτο κουταλακι αλατι
200γρ. φετα τριμμενη με το χερι

Εκτελεση
Βαζουμε σε ενα μπωλ το γιαουρτι και με το ιδιο κεσεδακι μετραμε τα υπολοιπα υλικα,τα ριχνουμε ολα στο μπωλ και τα χτυπαμε με συρμα να ενωθουν και να γινει ενας χυλος.Προσθετουμε και το τυρι και ανακατευουμε.



Προθερμαινουμε το φουρνο στους 180 βαθμους στις αντιστασεις.
Μολις ειναι ετοιμος βαζουμε μεσα ενα καλα λαδωμενο ταψι,μικροτερο απο το ταψι του φουρνου σε μεγεθος,να ζεσταθει για 5 λεπτα.
Βγαζουμε το ταψι και ριχνουμε τον χυλο.


Ψηνουμε στην κατω θεση του φουρνου για 1 ωρα και 10 λεπτα ή μεχρι να ροδισει πολυ καλα η πιτα μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...