Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τυροκαυτερή με πελτέ ντομάτας

Υλικα
300γρ. τυρι φετα
2 κουτ.σουπας πελτε ντοματας
1-2 καυτερες πιπεριτσες (εγω εβαλα 1 κουτ.γλυκου νιφαδες τσιλι)
6-7 φυλλα βασιλικου
5 κουτ.σουπας ελαιολαδο
1/3 κουτ.γλυκου ζαχαρη (προεραιτικα)

Εκτελεση
Βαζουμε ολα τα υλικα στο μπλεντερ και τα χτυπαμε καλα. Εναλλακτικα παταμε με ενα πιρουνι ολα
τα υλικα μονο που ψιλοκοβουμε πολυ καλα τις πιπεριτσες και τα φυλλα βασιλικου πριν τα προσθεσουμε.


Σερβιρουμε μεσα σε σαντουιτς,πανω σε φρυγανισμενο ψωμι ή το χρησιμοποιουμε σαν ντιπ και βουταμε κριτσινια,κρακερακια ή και στικς καροτου/αγγουριου.



Η συνταγη ειναι του Βασιλη Καλλιδη απο την εκπομπη νοστιμη γη.
Η μονη δικη μου παρεμβαση ηταν λιγη ζαχαρη για να μην ξινιζει τοσο ο πελτες.

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία, ελπίζω να μην καίει πάρα πολύ χιχιχιιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι λατρης του καυτερου,1-2 πιπεριτσες λες εσυ.....2-3 θαβαλω εγω!!!τελειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρον με τον μπελτέ! Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή!Φιλάκια πολλά^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...