Υλικα
10 φιλετακια μπακαλιαρου χωρις κοκκαλο
1 αυγο χτυπημενο
1/2 κουπα αλευρι
1 κουπα φρυγανια τριμμενη
αλατι
πιπερι
ριγανη
σκορδο σκονη
Εκτελεση
Αλατιζουμε τα φιλετα και απο τις δυο πλευρες,τους βαζουμε τα μυρωδικα και τα περναμε πρωτα απο το αλευρι,μετα απο το αυγο και μετα απο την τριμμενη φρυγανια.
Τα βαζουμε σε ταψι με αντικολλητικο χαρτι ψησιματος,σε προθερμασμενο φουρνο,στους 200 βαθμους αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου για 30-40 λεπτα,μεχρι να ροδισουν.
10 φιλετακια μπακαλιαρου χωρις κοκκαλο
1 αυγο χτυπημενο
1/2 κουπα αλευρι
1 κουπα φρυγανια τριμμενη
αλατι
πιπερι
ριγανη
σκορδο σκονη
Εκτελεση
Αλατιζουμε τα φιλετα και απο τις δυο πλευρες,τους βαζουμε τα μυρωδικα και τα περναμε πρωτα απο το αλευρι,μετα απο το αυγο και μετα απο την τριμμενη φρυγανια.
Τα βαζουμε σε ταψι με αντικολλητικο χαρτι ψησιματος,σε προθερμασμενο φουρνο,στους 200 βαθμους αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου για 30-40 λεπτα,μεχρι να ροδισουν.
πολύ ωραία είναι η συνταγή
ΑπάντησηΔιαγραφή🔝
ΑπάντησηΔιαγραφή