Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Φιλετα κοτοπουλο ψητα στη σχαρα στης γαστρας

Υλικα
φιλετα κοτοπουλο μαριναρισμενα (τη συνταγη θα τη δειτε εδω)
αλατι
λιγο νερο
1 γαστρα με σχαρα

Εκτελεση
Προθερμαινουμε το φουρνο μας στις αντιστασεις,στους 220 βαθμους.
Βγαζουμε τα φιλετα μας απο το ψυγειο οπου τα ειχαμε βαλει να παρουν τα αρωματα της μαριναδας και τα αλατιζουμε.
Τα βαζουμε πανω στη σχαρα της γαστρας στην οποια εχουμε ριξει μεσα λιγο νερο στον πατο της.
Το νερο αυτο θα βοηθησει στο να μεινουν τα φιλετα μας ζουμερα καθως θα αχνιζει κατα το ψησιμο.


Βαζουμε τη γαστρα στο φουρνο,στη μεσαια θεση και ψηνουμε για 20 λεπτα.Τα γυρισουμε και ψηνουμε για αλλα 20 λεπτα.
Τα φιλετα μας θα γινουν καλοψημενα αλλα πολυ ζουμερα γιατι το νερο που αχνιζει απο κατω δε θα τα αφησει να στεγνωσουν.Ειναι ενας πολυ καλος τροπος να ψησουμε και αλλα κρεατα,υγειινα και χωρις καθολου λαδι αν θελουμε να προσεξουμε τη διατροφη μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...