Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Μαριναδα για φιλετο κοτοπουλο

Υλικα
2 φιλετα κοτοπουλο
3 κουτ.σουπας ελαιολαδο
2 κουτ.σουπας μουσταρδα
1 κουτ.σουπας ξυδι μπαλσαμικο
1 κουτ.γλυκου μελι
1 κουτ.γλυκου Hellmans σως μπαρμπεκιου (προαιρετικα)
2 κουτ.σουπας χυμο απο λεμονι
λιγο ξυσμα λεμονιου
1 κουτ.γλυκου παπρικα γλυκια
πιπερι
ριγανη
λιγο σκορδο σκονη

Εκτελεση
Πλενουμε το κοτοπουλο,το στραγγιζουμε καλα και το σκουπιζουμε με λιγο χαρτι κουζινας.
Σε ενα μπωλακι ανακατεουμε ολα τα υλικα για τη μαριναδα.
Αλοιφουμε καλα τα φιλετα και απο τις 2 πλευρες και τα βαζουμε σε ενα ταπερ στο ψυγειο για 2-3 ωρες.Δε βαζουμε αλατι στη μαριναδα για να μη σφιξει στο κρεας μας.Αλατιζουμε πριν ψησουμε το κοτοπουλο ειτε στα καρβουνα ειτε στο φουρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...