Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κεκάκια χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη

Υλικα
6 κουτ.σουπας μελι
100γρ βουτυρο
4 μεγαλα αυγα
4 κουτ.σουπας κορν φλαουρ
4 κουτ.σουπας αλευρι καρυδας
6 κουτ.σουπας αλευρι αμυγδαλου
1 κουτ.γλυκου γεματο μπεικιν παουντερ
1 κουτ.γλυκου κοφτο κανελα
2 κουτ.γλυκου εκχυλισμα βανιλιας

Εκτελεση
Βαζουμε ολα τα υλικα σε ενα μπωλ και τα ανακατεουμε καλα με ενα συρμα.
Βαζουμε χαρτακια ψησιματος στη φορμα για τα κεκακια και μοιραζουμε το μειγμα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στις αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου,στους 180 βαθμους για περιπου 20 λεπτα.



2 σχόλια:

  1. Το αλεύρι καρύδας θέλω και εγώ να το δοκιμάσω και το έχω στα υπόψη!! Πρέπει να είναι πολύ αρωματικά!! Καλό ΣΚ και καλημέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω σχετικα προσφατα αρχισα να το χρησιμοποιω και να πειραματιζομαι,ειναι πολυ υγειινο και σιγουρα διαφορετικο σε υφη απο το κλασσικο αλευρι σιτου. Τις καλησπερες μου!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...