Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Μαριναδα για σουβλακια

Υλικα
Χοιρινα σουβλακια
Κολιανδρο σε σκονη
Σκορδο σε σκονη
Θυμαρι
Φρεσκοτριμμενο πιπερι
Ελαιολαδο

Εκτελεση
Πλενουμε τα σουβλακια και τα στραγγιζουμε καλα.
Τα βαζουμε το ενα διπλα στο αλλο και αρχιζουμε να ριχνουμε τα μπαχαρικα,κανουμε το ιδιο απο ολες τις πλευρες.
Ο κολιανδρος δινει υπεροχο αρωμα στο χοιρινο και ειδικα στα σουβλακια μη φοβαστε να ριξετε μπολικο.Δοκιμαστε τον επισης και σε χοιρινη τηγανια.
Ριχουμε απο πανω ελαιολαδο και επειτα στιφογυρναμε τα  σουβλακια να λαδωθουν καλα.
Δεν αλατιζουμε γιατι θα χασουν τα υγρα τους,αυτο το κανουμε ακριβως πριν τα ψησουμε.
Τα βαζουμε μεσα σε ενα μεγαλο ταπερ και τα βαζουμε στο ψυγειο για ολη τη νυχτα.Οσες πιο πολλες ωρες μεινουν μεσα στη μαριναδα τοσο πιο καλα θα απορροφησουν τα αρωματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...