Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Τρουφακια

Υλικα

1,5 πακετο μπισκοτα Digestive τριμμενα στο μουλτι
1/2 κουπα φουντουκια τριμμενα στο μουλτι
1 συσκευασια βιταμ soft
1 κουπα αχνη ζαχαρη
1/2  φλυτζανακι κονιακ 3 αστερων ή και παραπανω αναλογα τα γουστα 
3 κουταλιες σουπας κακαο σκονη
2
βανιλιες
70 γραμ. σοκολατα υγειας Παυλιδη λιωμενη σε μπεν-μαρι
τρουφα για το πασπαλισμα (200-250 γρ)




 
Εκτελεση


Ενωνουμε ολα τα υλικα και φτιαχνουμε μια μαζα.Το βαζουμε στο ψυγειο για 2-3 ωρες να σφιξει καλα και μετα πλαθουμε μικρα μπαλακια και τα κυλαμε στην τρουφα.Παιρνουμε με ενα κουταλακι του γλυκου μειγμα,το πλαθουμε με τα χερια μας σε μπαλιτσα και το περναμε απο την τρουφα.Την τρουφα ειναι καλο να τη βαλετε σε βαθυ μπολακι και να βοηθατε τη μπαλιτσα με ενα αλλο κουταλακι να κυλιστει καλα στην τρουφα.
Η διαδικασια του πλασιματος πρεπει να γινει γρηγορα για να μην ζεστεναιται το μιγμα και λιωνει στα χερια.
Οταν τα πλασουμε τα βαζουμε σε ειδικα χαρτακια και μετα παλι στο ψυγειο.

Βγαινουν περιπου 50 κομματια αναλογα το μεγεθος που τους δινετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...