Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Χοιρινα μπριζολακια με σαλτσα μουσταρδας και θυμαρι

Υλικα
4 χοιρινες μπριζολες σπαλα,λεπτες
2 κουτ.σουπας ελαιολαδο
1/2 ποτηρι του κρασιου λευκο κρασι
2 κουτ.σουπας μουσταρδα
1 κουτ.σουπας μαργαρινη ή βουτυρο
αλατι
πιπερι
θυμαρι ξερο
λιγο σκορδο σκονη

Εκτελεση
Αφαιρουμε το κοκαλο απο το κρεας καθως και το περιττο λιπος,το πλενουμε και το στεγνωνουμε με χαρτι κουζινας.Το αλατιζουμε καλα.


Βαζουμε ενα αντικολλητικο τηγανι σε δυνατη φωτια να καψει καλα,ριχνουμε το ελαιολαδο,βαζουμε πανω τις μπριζολες και χαμηλωνουμε σε μετρια φωτια.


Ψηνουμε 5-6 λεπτα απο την καθε πλευρα να ροδισει το κρεας.Βγαζουμε τις μπριζολες σε ενα πιατο αλλα αφηνουμε το τηγανι οπως ειναι πανω στη φωτια.


Βαζουμε ολα τα υλικα της σαλτσας στο τηγανι αρχιζοντας απο το κρασι,ανακατεουμε ελαφρα για 1-2 λεπτα να δεσει η σαλτσα και ειναι ετοιμη να την περιχυσουμε πανω απο τις μπριζολες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...