Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μόλις έλαβα ένα βραβείο Liebster Award !!

Ευχαριστω πολυ τη Μαχη που με προτεινε για το βραβειο Liebster Award!
Πολυ χαιρομαι που υπαρχει αυτη η ευγενικη και φιλικη ατμοσφαιρα μεταξυ των bloggers,τα βραβεια να αλλαζουν χερια,τα νεα μικρα blog να κινουνται,να διαδιδονται και να προτεινονται!
Πρεπει να ομολογησω οτι τελευταια δε μου μενει ιδιεταιρος χρονος να περιηγηθω σε πολλα αλλα blogs κι ετσι δε μπορω να προτεινω με τη σειρα μου ακομα 10 για να δωσω το βραβειο. Οσο για τις ερωτησεις,εχουν απαντηθει πανω-κατω στα προηγουμενα βραβεια που ελαβα οπως αυτο και αυτο κι ετσι λεω να μην επαναλαμβανομαι.
Ευχαριστω και παλι για αυτη τη μικρη διακριση και ευχομαι σε ολους τους bloggers να εχουν πολλες πολλες ομορφες στιγμες εμπνευσης και δημιουργιας,να κανουν παντα αυτο που τους εκφραζει και να μοιραζονται μαζι μας το παθος τους!

4 σχόλια:

  1. Καλορίζικο το βραβείο σου, εύχομαι να αποκτήσεις κι άλλα πολλά ακόμη!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκη διάβασα τις απαντήσεις σου και χάρηκα για την αγάπη που έχεις στην μαγειρική, είναι αυτό που μας ενώνει όλους!!
    Η τούρτα που έφτιαξες τέλεια, θα την φτιάξω μέχρι πρίν την ζαχαρόπαστα γιατί τα παιδιάμου είναι μεγάλα και δεν την χρει'αζονται!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι υπεροχο το blogging?Ενας τοσο ομορφος τροπος να μοιραστουμε τις ιδεες και τα παθη μας,ο καθενας στο δικο του ειδος,να εκφραστουμε και να δημιουργησουμε!
      Την τουρτα να τη φτιαξεις και καλοφαγωτη να ειναι! Πριν τη σερβιρεις αφησε την για καποια ωρα εκτος ψυγειου να μαλακωσει η βουτυροκρεμα και να κοβεται πιο ωραια. Φιλια και καλο μας βραδυ!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...