Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Βραχακια ή Ανωμαλα










Για τα λευκα βραχακια
2 λευκες σοκολατες crunch
κορν φλεικς
αμυγδαλο φιλε

Για τα σκουρα βραχακια
2 σοκολατες γαλακτος
αμυγδαλα καβουρδισμενα

Εκτελεση
Σπαμε τις σοκολατες σε κομματακια μεσα σε 2 ξεχωριστα μπωλ και τις λιωνουμε σε μπεν μαρι ή στο φουρνο μικροκυματων.(σε μεσαια θερμοκρασια για 1μιση λεπτο,ανακατευοντας καθε 30 δευτερολεπτα)


Ανακατευουμε τη λευκη σοκολατα με τα κορν φλεικς και το αμυγδαλο φιλε.

Ανακατευουμε τη λιωμενη σοκολατα γαλακτος με τα αμυγδαλα.

Στρωνουμε στον παγκο χαρτι ψησιματος/λαδοκολλα και με ενα κουταλι φτιαχνουμε μικρα βραχακια.
Τα αφηνουμε λιγη ωρα να κρυωσουν και μετα τα βαζουμε στο ψυγειο για 1 ωρα και ειναι ετοιμα!





4 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...