Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Σπαγγετι με ροζ σαλτσα

Υλικα
1/2 πακετο μακαρονια
4-5 φετες καπνιστη ή βραστη γαλοπουλα ψιλοκομμενη
1/2 μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1/2 σκελιδα σκορδο λιωμενη
200 ml κρεμα γαλακτος
3 κουτ.σουπας κετσαπ
1 κοφτο κουτ.γλυκου παπρικα γλυκεια
2 κουτ.σουπας βουτυρο
αλατι
πιπερι

Εκτελεση
Σε ενα κατσαρολακι λιωνουμε το βουτυρο και τσιγαριζουμε το κρεμμυδι σε δυνατη φωτια για 3-4 λεπτα.Προσθετουμε το σκορδο και τσιγαριζουμε για ακομα 1 λεπτο.
Προσθετουμε τη γαλοπουλα,την κρεμα γαλακτος,την κετσαπ,την παπρικα,αλατι και πιπερι,χαμηλωνουμε σε μετρια φωτια και βραζουμε τη σαλτσα για 5 λεπτα ανακατευοντας που και που.
Βραζουμε τα μακαρονια συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου,σουρωνουμε,τα ξαναβαζουμε στην κατσαρολα και ριχνουμε απο πανω τη σαλτσα.Ανακατεουμε καλα και σερβιρουμε!



 Η ιδια συνταγη μπορει να γινει και με μιση κουπα μικρες γαριδες αντι για γαλοπουλα μονο που θα τις τσιγαριζουμε για 2-3 λεπτα αμεσως μετα το κρεμμυδι ανακατευοντας συχνα.


1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...