Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Χοιρινες μπριζολες με πατατες και καρυ στο φουρνο

Υλικα
4 χοιρινες μπριζολες λαιμου
5-6 πατατες καθαρισμενες και κομμενες λεπτες μακροστενες
χυμο απο 1 μικρο λεμονι
2 κουτ.γλυκου μελι
2 κουτ.σουπας μουσταρδα
1 κουτ.γλυκου καρυ
1 κουτ.γλυκου παπρικα γλυκια
1/2 κουτ.γλυκου σκορδο σκονη
ριγανη
μαυρο πιπερι
αλατι
5-6 κουτ.σουπας ελαιολαδο
5-6 κουτ.σουπας σπορελαιο
2 κουτ.σουπας μαργαρινη

Εκτελεση
Πλενουμε τις μπριζολες και τις βαζουμε μαζι με τις πατατες σε μεγαλο ανοξειδωτο ταψι.


Ριχνουμε ολα τα υλικα εκτος απο τη μαργαρινη και ανακατευουμε καλα με τα χερια μας να πανε παντου.


Τελος βαζουμε τη μαργαρινη απο πανω σε κομματακια σε διαφορα σημεια του ταψιου και ψηνουμε στους 200 βαθμους,σε προθερμασμενο φουρνο,στην κατω θεση του φουρνου για 1 ωρα και 10 λεπτα.Στα 50 λεπτα γυρναμε τις μπριζολες απο την αλλη μερια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...