Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Σπαγγετι με κοτοπουλο και παπρικα

Υλικα
3 φιλετα κοτοπουλο
4 κουτ.σουπας παπρικα σαλατα
1/2 συσκευασια τυρι κρεμα (philadelphia)
5-6 κουτ.σουπας ελαιολαδο
αλατι
1 πακετο μακαρονια

Εκτελεση
Κοβουμε το κοτοπουλο σε μικρες μπουκιτσες με ενα μαχαιρι ή ψαλιδι κουζινας.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει,ριχνουμε το κοτοπουλο και τσιγαριζουμε σε μετρια προς δυνατη φωτια για 5 λεπτα ανακατευοντας συχνα.


Προσθετουμε την παπρικα,το τυρι κρεμα και αλατιζουμε ελαφρα.



Ανακατευουμε καλα και βραζουμε σε μετρια φωτια για 5 λεπτα να δεσει η σαλτσα.
Βραζουμε τα μακαρονια συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου,τα στραγγιζουμε κρατωντας 1/2 κουπα νερο απο το βρασιμο.Ριχνουμε τα μακαρονια και το νερο που κρατησαμε μεσα στη σαλτσα και ανακατεουμε σε μετρια φωτια για λιγο μεχρι να ρουφηξει το περισσοτερο νερο.
Σερβιρουμε!



6 σχόλια:

  1. πολύ καλό πιάτο έφτιαξες και ωραία παρουσίαση να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια ειναι οτι το εφτιαξα πρωτη φορα και μας αρεσε πολυ.Φιλια!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ νόστιμο δείχνει το φαγάκι σου, το τυρί κρέμα ταιριάζει υπέροχα με πολλές σάλτσες για ζυμαρικά!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι άλλο κολπάκι με φιλαδέλφια βλέπω! Μιαμ, μιαμ! Φαίνεται πολύ νόστιμη μακαρονάδα! Άντε τώρα να πάω στη δουλειά με τέτοια λιγούρα!
    Πολλά φιλιά Νίκη μου! Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...