Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Μπρουσκέτες με πατέ ελιάς και ιταλικά τυριά

Υλικα
φέτες ψωμιού
πατέ ελιάς
τυρί μοτσαρέλα
τυρί προβολόνε
ντοματίνια
φρέσκο κρεμμυδάκι
ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι

Εκτελεση
Κόβουμε τα ντοματίνια και τα βαζουμε σε ενα αλουμινοχαρτο με την κομμενη μερια προς τα πανω,τα αλατιζουμε,τα βαζουμε στο γκριλ του φουρνου και τα ψηνουμε λιγα λεπτα να μαραθουν ελαφρως.


Κοβουμε το ψωμι και το βαζουμε σε ταψι στρωμενο με χαρτι ψησιματος.Αλοιφουμε με ελαιολαδο απ'ολες τις μεριες.Αλοιφουμε και λιγο πατε ελιας.



Κοβουμε τη μοτσαρελα με το χερι σε λωριδες και το προβολονε σε λεπτες φετες και τα βαζουμε πανω στο ψωμι.




Βαζουμε απο πανω τα ντοματινια,το φρεσκο κρεμμυδακι,τη ριγανη και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο.



Ψηνουμε τις μπρουσκετες στο γκριλ του φουρνου μεχρι να λιωσουν τα τυρια.




1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα, δοκίμασε το με ταλαγάνι ψητό και ντοματίνια ψημένα εξίσου πολύ καλό.
    Καλές Αποκριές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...