Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Ένα αλλιώτικο λαχματζούν

Υλικα
1 λιβανεζικη πιτα (ετοιμη απο το σουπερ μαρκετ)
1 χοιρινη μπριζολα λαιμου ψιλοκομμενη
1/3 μικρο ξερο κρεμμυδι σε λεπτες φετουλες
1/3 πιπερια φλωρινης σε λεπτες ροδελες
5 κουτ.σουπας κετσαπ
1/2 κουτ.σουπας μουσταρδα
3 κουτ.σουπας ελαιολαδο
1/2 κουπα τριμμενα τυρια της αρεσκειας μας (ρεγκατο,γκουντα,ημισκληρο,γραβιερα)
αλατι
πιπερι

Εκτελεση
Προθερμαινουμε το φουρνο στους 200 βαθμους στις αντιστασεις.
Ανακατεουμε ολα τα υλικα μαζι σε ενα μπωλ.



Στρωνουμε χαρτι ψησιματος σε ενα ταψι και βαζουμε πανω τη λιβανεζικη πιτα.
Απλωνουμε απο πανω τα υλικα.



 Ψηνουμε για λιγα λεπτα μεχρι να λιωσουν τα τυρια αλλα προσεχουμε να μην την παραψησουμε και ξεραθει η πιτα μας.



Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ο,τι κρεατικο μας εχει περισσεψει απο προηγουμενη μερα οπως κοτοπουλο,μοσχαρακι ακομα και κεφτεδακια.

3 σχόλια:

  1. Φοβερή πρόταση!! Ειδικά όπως λες μας περισεύουν κομμάτια κρέατος. Πάντως σκέφτομαι πραγματικά πως πρέπει να σταματήσω να βλέπω αναρτήσεις τόσο λαχταριστές τέτοια ώρα γιατί μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ και το στομάχι μου να γουργουρίζει. Φιλιά Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία πρόταση Νίκη!!
    Και καλή ιδέα για αξιοποίηση κρεατικών!
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω τις εύκολες και γρήγορες λύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...