Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σως γιαουρτιού για ψητά λαχανικά


Υλικα
1 κεσεδακι πληρες στραγγιστο γιαουρτι
1 κουτ.σουπας ψιλοκομμενο φρεσκο βασιλικο
1 κουτ.σουπας ψιλοκομμενο φρεσκο δυοσμο
1 κουτ.σουπας χυμο λεμονιου
λιγο ξυσμα λεμονιου
1/2 σκελιδα σκορδο λιωμενη
1/2 κουτ.γλυκου αλατι
1 κουτ.σουπας ελαιολαδο

Εκτελεση
Μια πολυ απλη,ευκολη αλλα και δροσερη σως για να συνοδεψετε τα ψητα ή τα τηγανιτα λαχανικα σας οπως τα κολοκυθακια,τις μελιτζανες και τις πιπεριες και γιατι οχι και τις τηγανιτες πατατες.
Ανακατεψτε ολα τα υλικα μαζι και σερβιρετε.




1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο και δροσερό. Μια παραλλαγη του τζατζικιού!
    Καλό μας ξημέρωμα
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...