Υλικα
4 αυγα σφιχτα βρασμενα
2 κουταλιες σουπας μαγιονεζα
1 κουταλια σουπας μουσταρδα
αλατι,πιπερι,παπρικα
Εκτελεση
Καθαριζουμε τα αυγα και τα κοβουμε στη μεση κατα μηκος.
Αδειαζουμε τους κροκους σε ενα μπωλακι και τους λιωνουμε με ενα πιρουνι,προσθετουμε τη μαγιονεζα,τη μουσταρδα και το αλατι και ανακατεουμε να γινει αλοιφη.
Αν θελουμε μπορουμε να προσθεσουμε στο μειγμα λιγο τσιγαρισμενο,ψιλοκομμενο μπεικον.
Βαζουμε το μειγμα σε κορνε και γεμιζουμε τα ασπραδια.
Πασπαλιζουμε απο πανω με παπρικα και πιπερι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου