Υλικα
1 πακετο μακαρονια
10 καροτα μεγαλα τριμμενα στο τριφτη
10 φετες παριζα ψιλοκομμενες
λιγο κρεμμυδι φρεσκο ή ξερο
αλατι,πιπερι
Εκτελεση
Βραζουμε τα μακαρονια και τα στραγγιζουμε.Αν θελουμε στο βρασιμο μπορουμε να ριξουμε 2 κυβους λαχανικων για περισσοτερη νοστιμια.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε ελαιολαδο και τσιγαριζουμε το κρεμμυδι και τα καροτα μεχρι να μισομαραθουν.Στη συνεχεια προσθετουμε και την παριζα και συνεχιζουμε το τσιγαρισμα μεχρι να μαραθουν τα καροτα και να βγαλει τα αρωματα της η παριζα.
Ριχνουμε αλατι και πιπερι και ανακατευουμε μεσα και τα βρασμενα μακαρονια.
Σερβιρουμε!
Πολυ ωραιο Φαινεται ;) θα το δοκιμασω σιγουρα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή