Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Chicken wraps ή αλλιως κοτοπουλο τυλιγμενο σε τορτιγιες

Υλικα
4 πιτες τορτιγια
2 φιλετα κοτοπουλο ψητα
5-6 φυλλα μαρουλι
λιγες ροδελες κοκκινη πιπερια
τριμμενο κιτρινο τυρι της αρεσκειας μας

για τη σως
2 κουτ.σουπας φιλαδελφια
2 κουτ.σουπας μαγιονεζα
2 κουτ.σουπας ελαιολαδο
1 κουτ.σουπας μουσταρδα
1 καροτο τριμμενο στην ψιλη μερια του τριφτη
μια χουφτιτσα καλαμποκι βρασμενο
αλατι

Εκτελεση
Ψηνουμε 2 φιλετα κοτοπουλο στο φουρνο,αλειμενα με λιγο λαδι,αλατι,πιπερι,ριγανη και παπρικα,στους 220 βαθμους,στη μεσαια θεση του φρουνου,στις αντιστασεις για 15 λεπτα απο τη μια μερια και 15 απο την αλλη.Τα βγαζουμε απο το φουρνο και τα κοβουμε σε λωριδες.
Μπορουμε επισης να χρησιμοποιησουμε κοτοπουλο που μας εχει περισσεψει απο προηγουμενη ημερα,ειτε βραστο ειτε ψητο.


Βαζουμε ολα τα υλικα για τη σως σε ενα μπωλ και να ανακατευουμε.


Βαζουμε σε 4 πιατα τις πιτες τορτιγια,μοιραζουμε σε ολες τη σως και την αλοιφουμε σε ολη την επιφανεια της πιτας.Μετα βαζουμε το μαρουλι κομμενο με το χερι σε κομματια,το κοτοπουλο,το τυρι,την πιπερια και τυλιγουμε.
Κοβουμε λοξα στη μεση το καθε ρολο και σερβιρουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...