Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Ρυζι με κοτοπουλο και λαχανικα


Υλικα
1/2 ποτηρι ρυζι Uncle Ben's
 2 φιλετα στηθος κοτοπουλο
1 κουπα διαφορα κατεψυγμενα λαχανικα
αλατι
πιπερι
παπρικα γλυκια
σκορδο σκονη
κρεμμυδι αποξηραμενο σε νιφαδες
ελαιολαδο


Εκτελεση
Ριχνουμε το ρυζι σε αλατισμενο νερο που βραζει και το βραζουμε για 10 λεπτα.Αν θελουμε δε βαζουμε αλατι αλλα κυβο λαχανικων.Το σουρωνουμε και το κραταμε στην ακρη.
Βραζουμε τα λαχανικα για 10 λεπτα και τα σουρωνουμε.
Βαζουμε στην κατσαρολα εκτος φωτιας το ρυζι και τα λαχανικα μαζι με λιγο ελαιολαδο και τα μπαχαρικα και ανακατεουμε.
Βαζουμε τα στηθη κοτοπουλου σε ενα μικρο ταψακι ή πυρεξ,τα αλειφουμε με ελαιολαδο,τα αλατιζουμε και τα ψηνουμε για 30 λεπτα,σε προθερμασμενο φουρνο,στις αντιστασεις,στους 250 βαθμους,στη μεσαια θεση του φουρνου.
Βγαζουμε το κοτοπουλο απο το φουρνο,το κοβουμε σε μπουκιες,το ριχνουμε στο ρυζι με τα λαχανικα και ανακατεουμε καλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...