Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Σπαγγετι με ελιες και φετα

Υλικα
1 πακετο μακαρονια
1 συσκευασια χυμο ντοματας
1/2 κουπα ψιχα μαυρης ελιας
1 κουπα τυρι φετα κομμενη σε κυβους
1 μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1/2 κουτ.γλυκου ζαχαρη
αλατι
πιπερι
ξερο και φρεσκο βασιλικο
ελαιολαδο

Εκτελεση
Βραζουμε τα ζυμαρικα συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου και τα σουρωνουμε.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε ελαιολαδο να καλυφθει ο πατος της και τσιγαριζουμε το κρεμμυδι για 2-3 λεπτα σε μετρια φωτια.
Ριχνουμε το χυμο ντοματας,τη ζαχαρη,πολυ λιγο αλατι,πιπερι,ξερο βασιλικο και βραζουμε για 10-15 λεπτα να συμπηκνωθει και να δεσει η σαλτσα.
Προσθετουμε τις ελιες και βραζουμε για κομα 2-3 λεπτα.
Κατεβαζουμε απο τη φωτια,ριχνουμε τη φετα και το φρεσκο ψιλοκομμενο βασιλικο,ανακατεουμε,ριχνουμε και τα μακαρονια,ανακατευουμε και ειναι ετοιμο για σερβιρισμα.
Καλη ορεξη!


 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...