Υλικα
300γρ. μικρα ζυμαρικα (κοραλι,φιογκακια,κοφτο)
2 κονσερβες τονο σε ελαιολαδο
10 ντοματινια κομμενα στη μεση
1/2 πιπερια φλωρινης ψιλοκομμενη
100γρ. τυρι γκουντα κομμενο σε κυβακια
4 κουτ. σουπας καλαμποκι (κονσερβα)
4 κουτ. σουπας κοκκινα φασολια (κονσερβα)
3-4 αγγουρακια τουρσι ψιλοκομμενα
1 φρεσκο κρεμμυδακι ψιλοκομμενο
4 κουτ. σουπας μαγιονεζα
2 κουτ. σουπας κετσαπ
αλατι
πιπερι
ριγανη
Εκτελεση
Βραζουμε τα ζυμαρικα συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου,τα σουρωνουμε και τους ριχνουμε κρυο νερο βρυσης για να κρυωσουν.Τα βαζουμε σε ενα μεγαλο μπωλ.
Ανοιγουμε τις κονσερβες τονου,τις μισοστραγγιζουμε απο το λαδι και τις προσθετουμε στα ζυμαρικα.
Ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα,ανακατεουμε καλα και βαζουμε τη σαλατα στο ψυγειο για 1 ωρα να δεσουν οι γευσεις και να γινει δροσερη.
300γρ. μικρα ζυμαρικα (κοραλι,φιογκακια,κοφτο)
2 κονσερβες τονο σε ελαιολαδο
10 ντοματινια κομμενα στη μεση
1/2 πιπερια φλωρινης ψιλοκομμενη
100γρ. τυρι γκουντα κομμενο σε κυβακια
4 κουτ. σουπας καλαμποκι (κονσερβα)
4 κουτ. σουπας κοκκινα φασολια (κονσερβα)
3-4 αγγουρακια τουρσι ψιλοκομμενα
1 φρεσκο κρεμμυδακι ψιλοκομμενο
4 κουτ. σουπας μαγιονεζα
2 κουτ. σουπας κετσαπ
αλατι
πιπερι
ριγανη
Εκτελεση
Βραζουμε τα ζυμαρικα συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου,τα σουρωνουμε και τους ριχνουμε κρυο νερο βρυσης για να κρυωσουν.Τα βαζουμε σε ενα μεγαλο μπωλ.
Ανοιγουμε τις κονσερβες τονου,τις μισοστραγγιζουμε απο το λαδι και τις προσθετουμε στα ζυμαρικα.
Ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα,ανακατεουμε καλα και βαζουμε τη σαλατα στο ψυγειο για 1 ωρα να δεσουν οι γευσεις και να γινει δροσερη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου