Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Πόριτζ

Υλικα
1 φλυτζανι νιφαδες βρωμης
2 φλυτζανια γαλα εβαπορε αραιωμενο με νερο
1 κουτ.σουπας μελι
για το σερβιρισμα
1/2 μπανανα
1 κουτ.σουπας μελι
κανελα

Εκτελεση
Βαζουμε σε ενα κατσαρολακι τη βρωμη,το γαλα και το μελι και τα βραζουμε σε μετρια φωτια για 5 λεπτα ανακατευοντας συνεχως.
Σερβιρουμε σε μπωλ και βαζουμε απο πανω λεπτες φετες μπανανας,μελι και κανελα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...