Υλικα
8 φιλετα μπουτι κοτοπουλο
2 πιπεριες φλωρινης κομμενες σε χοντρα κομματια
2 πιπεριες στρογγυλες πρασινες κομμενες σε χοντρα κομματια
2 πατατες κομμενες σε κυβους
1 κουπα κεφαλοτυρι σε κυβους
3 καροτα κομμενα σε χοντρες ροδελες
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο
1/2 κουπα ελαιολαδο
3-4 κουτ.σουπας κετσαπ ή 1 κουτ.σουπας πελτε ντοματας αραιωμενο με 3 κουτ.σουπας νερο
1 κουτ.σουπας παπρικα γλυκια
μπολικο θυμαρι
αλατι
πιπερι
Εκτελεση
Αλατιζουμε και ριχνουμε πιπερι,θυμαρι και παπρικα στο κοτοπουλο και το τοποθετουμε στην πατο της γαστρας.
Κοβουμε ολα τα λαχανικα,τα βαζουμε σε μια λεκανιτσα μαζι με το ελαιολαδο,τα αλατιζουμε και ριχνουμε 1 κουτ.σουπας παπρικα γλυκια,πιπερι,την κετσαπ και μπολικο θυμαρι.Ανακατεουμε καλα και τα ριχνουμε στη γαστρα πανω απο το κοτοπουλο.
Κλεινουμε τη γαστρα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στις αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου,στους 200 βαθμους για 1 ωρα.
Βγαζουμε απο το φουρνο,ανοιγουμε τη γαστρα,ριχνουμε το κεφαλοτυρι,κλεινουμε τη γαστρα και ψηνουμε για ακομα μια ωρα.
8 φιλετα μπουτι κοτοπουλο
2 πιπεριες φλωρινης κομμενες σε χοντρα κομματια
2 πιπεριες στρογγυλες πρασινες κομμενες σε χοντρα κομματια
2 πατατες κομμενες σε κυβους
1 κουπα κεφαλοτυρι σε κυβους
3 καροτα κομμενα σε χοντρες ροδελες
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο
1/2 κουπα ελαιολαδο
3-4 κουτ.σουπας κετσαπ ή 1 κουτ.σουπας πελτε ντοματας αραιωμενο με 3 κουτ.σουπας νερο
1 κουτ.σουπας παπρικα γλυκια
μπολικο θυμαρι
αλατι
πιπερι
Εκτελεση
Αλατιζουμε και ριχνουμε πιπερι,θυμαρι και παπρικα στο κοτοπουλο και το τοποθετουμε στην πατο της γαστρας.
Κοβουμε ολα τα λαχανικα,τα βαζουμε σε μια λεκανιτσα μαζι με το ελαιολαδο,τα αλατιζουμε και ριχνουμε 1 κουτ.σουπας παπρικα γλυκια,πιπερι,την κετσαπ και μπολικο θυμαρι.Ανακατεουμε καλα και τα ριχνουμε στη γαστρα πανω απο το κοτοπουλο.
Κλεινουμε τη γαστρα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο,στις αντιστασεις,στη μεσαια θεση του φουρνου,στους 200 βαθμους για 1 ωρα.
Βγαζουμε απο το φουρνο,ανοιγουμε τη γαστρα,ριχνουμε το κεφαλοτυρι,κλεινουμε τη γαστρα και ψηνουμε για ακομα μια ωρα.