Υλικα
1 φυλλο ετοιμη ζυμη κουρου
2 πολυ ωριμες ντοματες κομμενες σε λεπτες φετες
8 φετες τυρι μοτσαρελα
λιγη κετσαπ
ξερο βασιλικο
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
μαυρες ελιες (προαιρετικα)
Εκτελεση
Σε ενα ταψι στρωνουμε χαρτι ψησιματος και βαζουμε τη ζυμη κουρου.
Κοβουμε τις φετες της μοτσαρελας στη μεση και τις μοιραζουμε πανω απο τη ζυμη.
Απλωνουμε τις φετες της ντοματας.Ριχνουμε λιγη κετσαπ εδω κι εκει και ραντιζουμε με ελαιολαδο.
Αλατιζουμε ελαφρως τις ντοματες και ριχνουμε σε ολη την επιφανεια φρεσκοτριμμενο μαυρο πιπερι και μπολικο ξερο βασιλικο.
Αν θελουμε βαζουμε και μερικες καθαρισμενες μαυρες ελιες.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 170 βαθμους για περιπου 20 λεπτα μεχρι να ροδισει η ταρτα.
1 φυλλο ετοιμη ζυμη κουρου
2 πολυ ωριμες ντοματες κομμενες σε λεπτες φετες
8 φετες τυρι μοτσαρελα
λιγη κετσαπ
ξερο βασιλικο
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
μαυρες ελιες (προαιρετικα)
Εκτελεση
Σε ενα ταψι στρωνουμε χαρτι ψησιματος και βαζουμε τη ζυμη κουρου.
Κοβουμε τις φετες της μοτσαρελας στη μεση και τις μοιραζουμε πανω απο τη ζυμη.
Απλωνουμε τις φετες της ντοματας.Ριχνουμε λιγη κετσαπ εδω κι εκει και ραντιζουμε με ελαιολαδο.
Αλατιζουμε ελαφρως τις ντοματες και ριχνουμε σε ολη την επιφανεια φρεσκοτριμμενο μαυρο πιπερι και μπολικο ξερο βασιλικο.
Αν θελουμε βαζουμε και μερικες καθαρισμενες μαυρες ελιες.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 170 βαθμους για περιπου 20 λεπτα μεχρι να ροδισει η ταρτα.