Υλικα
1/2 κουπα ωμα αμυγδαλα
4 κουτ.σουπας ζαχαρη καρυδας
1 κουτ.σουπας ταχινι
1 κουτ.σουπας λαδι απο το ταχινι
5 κουτ.σουπας νερο
Εκτελεση
Βαζουμε τα αμυγδαλα σε ενα αντικολλητικο τηγανι και τα καβουρδιζουμε σε δυνατη φωτια μεχρι να παρουν λιγο χρωμα.
Οπως ειναι ζεστα,τα βαζουμε στο μουλτι μαζι με τη ζαχαρη και τα αλεθουμε να γινουν σκονη.
Προσθετουμε και τα υπολοιπα υλικα και τα χτυπαμε καλα μεχρι να γινουν κρεμα.
Το αλειμμα ειναι ετοιμο.Το βαζουμε σε γυαλινο βαζακι και το κραταμε εκτος ψυγειου.
Τη ζαχαρη καρυδας της βρισκουμε σε μαγαζια με βιολογικα προιοντα.