Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τυροψωμα by Demi



Υλικα
2 κουπες αλευρι
1 φακελακι μπεικιν παουντερ
μιση κουπα ελαιολαδο
1 γιαουρτι στραγγιστο
2 αυγα
200γρ φετα τριμμενη με το χερι
7-8 φετες ζαμπον ψιλοκομμενο
πιπερια κοκκινη ψιλοκομμενη
αλατι,πιπερι


Εκτελεση
Βαζουμε ολα τα υλικα μαζι σε μια λεκανιτσα και ζυμωνουμε.
Πλαθουμε σε μπαλιτσες και τις βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα.
Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 30-35 λεπτα.

Μπορουμε να κανουμε και παραλλαγες και να βαλουμε μαζι με τη φετα μαυρες ελιες,πρασινη πιπερια,λιαστες ντοματες και ριγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...