Υλικα
12 βραστα σφιχτα αυγα
4-5 αγγουρακια τουρσι κομμενα ροδελες
1/2 πρασινη στρογγυλη πιπερια σε λωριδες
1/2 κουπα βρασμενο καλαμποκι
1 κουτ.σουπας μουσταρδα
1 κουτ.σουπας μαγιονεζα
1/2 λεμονι,το χυμο του
1/4 κουπας ελαιολαδο
1 κουτ.γλυκου κοφτο παπρικα γλυκια
ριγανη
πιπερι
αλατι
Εκτελεση
Βραζουμε τα αυγα σφιχτα,τα καθαριζουμε και τα κοβουμε στα 4.Τα βαζουμε σε ενα μπωλ,προσθετουμε τα υπολιοιπα υλικα και ανακατεουμε.
Μπορει να μην ειναι πολυ εμφανισιμο φαγητο αλλα ειναι σιγουρα νοστιμο.
Αν θελουμε μπορουμε να το σερβιρουμε πανω απο κομμενο μαρουλι.
12 βραστα σφιχτα αυγα
4-5 αγγουρακια τουρσι κομμενα ροδελες
1/2 πρασινη στρογγυλη πιπερια σε λωριδες
1/2 κουπα βρασμενο καλαμποκι
1 κουτ.σουπας μουσταρδα
1 κουτ.σουπας μαγιονεζα
1/2 λεμονι,το χυμο του
1/4 κουπας ελαιολαδο
1 κουτ.γλυκου κοφτο παπρικα γλυκια
ριγανη
πιπερι
αλατι
Εκτελεση
Βραζουμε τα αυγα σφιχτα,τα καθαριζουμε και τα κοβουμε στα 4.Τα βαζουμε σε ενα μπωλ,προσθετουμε τα υπολιοιπα υλικα και ανακατεουμε.
Μπορει να μην ειναι πολυ εμφανισιμο φαγητο αλλα ειναι σιγουρα νοστιμο.
Αν θελουμε μπορουμε να το σερβιρουμε πανω απο κομμενο μαρουλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου