Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Βουτυρόκρεμα για cupcakes με γεύση φράουλα


Υλικα
100γρ. βουτυρο αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
70γρ. σκονη Nesquik φραουλα

Εκτελεση
Βαζουμε το βουτυρο σε ενα μπωλ και προσθετουμε τη μιση ποσοτητα σκονη φραουλα.



Χτυπαμε πολυ καλα με ενα πιρουνι και μολις ενσωματωθει η σκονη προσθετουμε και την αλλη μιση και συνεχιζουμε το χτυπημα μεχρι να γινει μια λεια κρεμα.


Βαζουμε τη βουτυροκρεμα σε ενα κορνε και στολιζουμε τα κεκακια μας.Στη συνεχεια τα βαζουμε και τα διατηρουμε στο ψυγειο.


6 σχόλια:

  1. Φοβερή ιδέα, δεν το συζητάω!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξυπνο! Μπράβο Νίκη μου! Τώρα μου έβαλες ιδέες! Χμ... χμ... χμ!!!! Θα κάνω διαολιά σε ένα κέϊκ και θα σου πω τις εντυπώσεις!
    Πολλά φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xεχε θα κανεις διαολια ε? Καλα θα κανεις,να μη νιωθει μοναξια το κεκακι σου,θελει και μια συντροφια απο πανω,μια βουτυροκρεμα φραουλενια.
      Πολλα φιλιααα!

      Διαγραφή
  3. Nesquic φράουλα?Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε! Μου φαίνεται ότι χάνω πολλές λιχουδιές που δεν γνωρίζω μιας και δεν έχω παιδιά! Πω πω.. μου αρέσει η φράουλα και αυτή τη κρέμα πρέπει αν τη δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω προσφατα την ανακαλυψα,οχι επειδη εχω παιδι (ειναι και μικρουλι ακομα) αλλα επειδη ειμαι λιχουδα χαχαχα. Ειναι ενδιαφερον υλικο για προσθηκη σε κρεμες κλπ
      Φιλια!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...