Υλικα
1 μετριο λαχανο κομμενο σε χοντρες λωριδες
3 καροτα κομμενα σε ροδελες
2 πιπεριες φλωρινης κομμενες σε κυβους
1 μικρο σελινο ψιλοκομμενο
1 μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
2 κουτ.σουπας πελτε ντοματας
1 συσκευασια ντοματα κονκασε
1/2 κουπα ελαιολαδο
αλατι
Εκτελεση
Βαζουμε τη χυτρα στη φωτια,ριχνουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και τσιγαριζουμε για λιγο το κρεμμυδι.Προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και αφηνουμε για περιπου 10 λεπτα να "κατσει" το λαχανο.
Προσθετουμε 3-4 ποτηρια νερο,κλειουμε τη χυτρα και μολις σφυριξει κατεβαζουμε σε μετρια φωτια και μετραμε 30 λεπτα.
Αποσυμπιεζουμε τη χυτρα και "αχνιζουμε¨το φαγητο για οσο χρειαστει μεχρι να εξατμιστει το πολυ νερο.
1 μετριο λαχανο κομμενο σε χοντρες λωριδες
3 καροτα κομμενα σε ροδελες
2 πιπεριες φλωρινης κομμενες σε κυβους
1 μικρο σελινο ψιλοκομμενο
1 μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
2 κουτ.σουπας πελτε ντοματας
1 συσκευασια ντοματα κονκασε
1/2 κουπα ελαιολαδο
αλατι
Εκτελεση
Βαζουμε τη χυτρα στη φωτια,ριχνουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και τσιγαριζουμε για λιγο το κρεμμυδι.Προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και αφηνουμε για περιπου 10 λεπτα να "κατσει" το λαχανο.
Προσθετουμε 3-4 ποτηρια νερο,κλειουμε τη χυτρα και μολις σφυριξει κατεβαζουμε σε μετρια φωτια και μετραμε 30 λεπτα.
Αποσυμπιεζουμε τη χυτρα και "αχνιζουμε¨το φαγητο για οσο χρειαστει μεχρι να εξατμιστει το πολυ νερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου